til Roklubben Viking's hjemmeside

Roklubben ligger ned til Faxe Bugt i Faxe Ladeplads og vi har mange forskellige tilbud til vore medlemmer, dels på vandet i inriggere, outriggere, coastalbåde eller kajakker, dels i vandet i svømmeafdelingen eller på land i vort motionsrum og i opholdsstuen eller ude i naturen som løber.
Der er kontortid i roklubben hver onsdag fra kl. 1730 - 1830.
Når du har meldt dig ind på klubbens hjemmeside under Roning og Tilmelding, vil du kunne få udleveret en adgangsnøgle i kontortiden.

Se medlemmernes opslag og billeder fra ture med robåde og kajakker, ja i det hele taget opslag fra begivenheder i og om Roklubben Viking i klubbens Facebookgruppe, hvor du også selv vil kunne uploade billeder og tekst om begivenheder, du gerne vil dele med andre venner af roklubben.
Klik på Facebookgruppe.

Når du har indmeldt dig i roklubben, kan du tilmelde dig aktiviteter i Rokort.
Her kan du under Aktiviteter tilmelde dig de aktiviteter, der er slået op og her kan du under Reservationer reservere Klubbil og Sommerhus til roklub relevante aktiviteter.

Sidste nyt fra roklubben:

Dansk Forening for Rosports Årshæfte 2018
Læs om stort og småt om roning i 2018:

Dansk Forening for Rosports Årshæfte 2017
Læs om stort og småt om roning i 2017: