til Roklubben Viking's hjemmeside

Roklubben ligger ned til Faxe Bugt i Faxe Ladeplads og vi har mange forskellige tilbud til vore medlemmer, dels på vandet i inriggere, outriggere, coastalbåde eller kajakker, dels i vandet i svømmeafdelingen eller på land i vort motionsrum og i opholdsstuen eller ude i naturen som løber.
Der er kontortid i roklubben hver onsdag fra kl. 1730 - 1830.
Når du har meldt dig ind på klubbens hjemmeside under Roning og Tilmelding, vil du kunne få udleveret en adgangsnøgle i kontortiden.

Se medlemmernes opslag og billeder fra ture med robåde og kajakker, ja i det hele taget opslag fra begivenheder i og om Roklubben Viking i klubbens Facebookgruppe, hvor du også selv vil kunne uploade billeder og tekst om begivenheder, du gerne vil dele med andre venner af roklubben.
Klik på Facebookgruppe.

Sidste nyt fra roklubben:

Dansk Forening for Rosports Årshæfte 2018
Læs om stort og småt om roning i 2018:

Dansk Forening for Rosports Årshæfte 2017
Læs om stort og småt om roning i 2017: