ROKLUBBEN VIKINGs PERSONDATAPOLITIK FOR MEDLEMMER                                                                                                 Revideret 26-01-2019

Når du opretter en profil på Roklubbens Vikings hjemmesider giver du os tilladelse til, at vi må opbevare dine oplysninger og kontakte dig med nyheder via telefon, brev eller elektroniske medier (email, sms, mms, m.v.)

Vi håndterer dit navn, adresse, telefonnr., mail, og fødselsdato.

Du har ret til at anmode Roklubben Viking om indsigt i og ændringer eller sletning (efter endt sæson eller udmelding) af data om dig.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang. Alle udmeldte medlemmer slettes automatisk efter et år.

Vær opmærksom på, at enhver oplysning du afgiver — inklusiv personlig identificerbar information — i et offentligt forum, som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Roklubben Viking at gøre. Vi anbefaler, at du grundigt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.