Tilmeld til svømmehold og betal kontingent

Revideret 30-12-2018

Velkommen til den nye sæson, der starter 8. januar 2019.

I vort medlems administrations system, kan du selv registrere dig på det ønskede hold og betale kontingentet online.

Der er 2 trin i tilmeldingen:

Trin 1. Tilmeld dig et hold og enten
 a) opret din medlemsprofil eller
 b) gå ind på din medlemsprofil.
Vælg i oversigten det hold, du ønsker at gå på og klik nederst i den grå kasse på Tilmeld.

Trin 2.Tilmeld dit betalingskort til kontingentopkrævning
Klik på Vælg hvorefter du logger ind med mobilnummer/mail og tidligere fremsendt adgangskode (eller klik på Glemt adgangskode? for at få en ny på sms/mail).

Skift betalingskort
Hvis dit betalingskort (VisaDankort m.fl) udløber, skal du i Medlemslogin fjerne dit gamle betalingskort og sætte det nye betalingskort ind. Du kan se en Conventus vejledning her.
I Medlemslogin kan du også rette dine persondata og adgangskode m.v.

Roere og tidligere svømmere
Hvis du er roer eller tidligere svømmer, så vil du inden start på svømmesæsonen modtage en mail med oplysning om, at du er sat på dit svømmehold.

Nye svømmere
Hvis du er ny svømmer, så skal du oprette din medlemsprofil under Trin 1 ovenfor. Herefter skal du gå videre til Trin 2 og udfylde de ønskede oplysninger om dit betalingskort.

Hvis du tilmelder dit barn, så er det barnets oplysninger vi skal bruge.

Det vil hjælpe os meget, hvis du vil udfylde så mange kontaktoplysninger som muligt. D.v.s. E-mail, mobiltelefonnummer og fastnetnummer. Vi har mulighed for at give oplysning om ændringer på holdet til deltagerne via mail eller sms.

Venteliste
Selv om et hold skulle være fyldt op, så fortvivl ikke. Det er muligt at tilmelde sig på ventelisten. Det opfordrer vi til at du gør. Så undersøger vi hos trænerne, om de kan tage flere ind på holdet. Du hører fra os straks der bliver en plads ledig.