Revideret 26-08-2018

Udlån af både

Andre roklubber eller medlemmer af andre roklubber kan låne robåde i Roklubben Viking til kortere eller længere ture i farvandet omkring Faxe Ladeplads. Lånets længde aftales individuelt.

Det koster Kr. 25 per sæde per dag

Kontakt: Otto Krull Jepsen, mobil: 2027 2044, mail: otto-jepsen@fakse-ldp.dk

Turbeskrivelse
Se kort her.

Fra Faxe ladeplads til Rødvig
På vej mod Rødvig og Stevns klint skal man være opmærksom på store sten tæt på kysten. På strækningen ud for Vemmetofte skov anbefales det at gå udenfor de lavvandede områder. Undervejs kan man gå ind på flere sandstrande eller Lund havn, der er et gammelt fiskerleje.

Fra Faxe Ladeplads til Jungshoved
På vej mod Præstø er der fine sandstrande hele vejen. Kun på strækningen ud for Dyrehaven er der store sten tæt på kysten.
På vej mod Jungshoved er der fra indsejlingen til Præstø store sten flere steder (op til 200 m ud fra kysten). Især er der mange store sten på Nordsiden af Jungshoved ved indsejlingen til Bøgestrømmen.

Turforslag
Dagstur: Roklubbens sommerhus på Jungshoved