Løb                                                                                                               Revideret 09-07-2017

Orienteringsløb       Vinteraktivitet for roklubbens aktive medlemmer fra januar til april.

Roklubben Viking har været medarrangør af orienteringsløb i mange år, hvor alle aktive medlemmer af roklubben kan deltage. Orienteringsklubben opkræver et beløb pr. løb til dækning af omkostningerne, men derudover er det frit at deltage.

Se Stevns Orienterings hjemmeside med løbsprogram og resultater her.

Sibirien        Løbeklubben Sibirien er en klub for alle, hvor der løbes hele året.

I de senere år har et hold løbere samlet sig i Faxe Ladeplads til løb flere gange om ugen. Samlingspladsen er nu ved roklubben Viking, hvor løberne kan stå i tørvejr indtil løbet sættes i gang. Alle kan deltage.

Se løbeklubbens hjemmeside her.

Se også denne side om motionsløb!