Træningssal                                              Revideret 06-08-2018

Klubbens træningssal er indrettet med et antal romaskiner (ergometre) samt en lang række andre træningsredskaber. Træningssalen er blevet udvidet i 2012, så det nu fremstår meget velholdt og lyst.

Unge fra det fyldte 15. år kan blive medlem af roklubben udelukkende for at benytte træningssalen, som juniormedlemmer under forudsætning af, at en forælder underskriver en ”tro- og love erklæring”, hvor de tager ansvaret for den unges adfærd, og dette noteres i medlemssystemet. Se hele husordenen under Om roklubben / Husordener / Reglement for motionsrum.

Roklubbens medlemmer kan frit benytte redskaberne. Det skal dog bemærkes, at det kan være svært at komme til på visse dage/tidspunkter på dagen.

Bemærk især:
* Kaproerne benytter træningsfaciliteterne hver tirsdag og torsdag mellem kl. 17.00 og kl. 19.00.
* Ældreroerne benytter træningsfaciliteterne hver mandag, onsdag og fredag mellem kl. 0900 og kl. 1100.

Mulighed for at få udarbejdet et personligt træningsprogram

Det er muligt at få hjælp til personligt træningsprogram. Kontakt: Grethe
Ovesen, tlf. 51306975 eller mail
gretheovesen@privat.dk

.

Klik på et billede og se forstørrelsen!

Romaskinerne bliver vedligeholdt af Modest Sport Aps eller Concept2 Danmark.