ROKLUBBEN VIKING

Langtursroning


Hvad er langtursroning?
Ved langtursroning forstår man roning ud over dagligt rofarvand.
Langtursroning kan være på en eller flere dage, måske uger, hvor man provianterer, medbringer eventuelt et telt mv. og tager ud på bølgen blå.
Viking roere har i tidens løb været vidt omkring. Der har være ferieture til Skotland, roet på Loch Ness søen. En af historierne lød på, at de nok så uhyret Nessie ude i det fjerne. Der er roet mange kilometre med kammerater fra vore Tyske venskabsklubber på søer og kanaler i Berlin. Man har roet på Mosel floden med flere besøg på diverse vinslotte. Mange ture og kilometre er der roet i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Der skal også lige nævnes Sjælland rundt.
Vi kunne blive ved med at nævne fornøjelige langture gennem årene. Men de mest populære langture er vel nok turene til klubbens sommerhus ved Stavrby med bål, hygge og gode ro historier efter en veltillavet aftensmad.
Kunne du tænke dig at planlægge en langtursroning med dine klubkammerater eller eventuelt deltage i en planlagt tur, som der er en del af i løbet af ro sæsonen, så kontakt rochefen.

Hvad kræves der for at ro på langtur?
At båden skal indeholde svømmeveste til alle roere, øsekar, bådshage og båden skal bære Vikings stander og et flag. Roholdet skal have mindst en person, som har langtursstyrmandsuddannelsen. Du skal selv være frigivet som roer og være i fysisk form til at kunne klare ture samt kunne svømme 300 meter.
Hvis du og dine ro kammerater vil af sted på en langtur, d.v.s. en rotur udenfor det daglige rofarvand, skal du meddele dette til rochefen, herunder hvem der er langtursstyrmand, hvem der i øvrigt deltager, turens mål, tidspunkt og navnet på den ønskede båd.
Hvis båden er ledig og der i øvrigt ikke er indvendinger, vil der blive givet grønt lys og I skriver jer ind på Pc'en i bådhallen før I tager af sted.
Rochefen

 
Medlemslogin
Klik her
Rokort
Besøg vores side
Rospinning
Yoga
Padle Board
KajakContainer
Nyt-fra-bestyrelsen
Billedgalleri
Klubtøj
Roklubben Viking | Havnevej 10 | 4654 Faxe Ladeplads | Tlf.: 3035 8321 | mail@roklubben-viking.dk | CVR: 84936618