Her kan du tilmelde dig selv eller dit barn til et svømmehold.
Du vælger det hold, du ønsker at gå på. Du vil undervejs blive bedt om at oprette dig som medlem af svømmeafdelingen, hvis du ikke allerede er medlem og tilsidst vil du blive bedt om at indtaste betalingsoplysninger.

Hvis du tilmelder dit barn, så er det barnets oplysninger vi skal bruge.

Det vil hjælpe os meget, hvis du vil udfylde så mange kontaktoplysninger som muligt. D.v.s. E-mail, mobiltelefonnummer og fastnetnummer. Vi har mulighed for at give oplysning om ændringer på holdet til deltagerne via mail eller sms.

Venteliste
Selv om et hold skulle være fyldt op, så fortvivl ikke. Det er muligt at tilmelde sig på ventelisten. Det opfordrer vi til at du gør. Så undersøger vi hos trænerne, om de kan tage flere ind på holdet. Du hører fra os straks der bliver en plads ledig.

Skift betalingskort

Hvis dit betalingskort (VisaDankort m.fl) udløber, skal du i Medlemslogin fjerne dit gamle betalingskort og sætte det nye betalingskort ind. Du kan se en Conventus vejledning her.

Tilmeld til svømning og betal kontingent

Tilmeld dig til hold og opret din medlemsprofil, hvis du ikke allerede er medlem af klubben.