Så er vi klar til en ny vintersæson med rospinning.

Første gang bliver tirsdag den 23. oktober kl. 10.00 til 11.00 og herefter hver tirsdag.
 Der vil også starte hold hver torsdag med første gang den 1. november kl. 18.30, og hver lørdag formiddag kl. 09.00-10.00 dette hold er allerede startet.

Rospinning tirsdag og lørdag vil fortrinsvis være almindelig rospinning, hvorimod det om torsdagen  mest vil være TURBO rospinning.

Der hænges sedler op på døren ved siden af  træningssalen og det vil være først til mølle princippet som er gældende. Nu er det også muligt at reservere plads på et rospinningshold i Rokort, se under Roning og Rokort.

Alle kan deltage og alle er velkomne – om ikke andet så for at prøve rospinning.
 Vi glæder os til at se jer.
 Grethe, Marianne, Jørgen og Jytte

O B S !!!!
Når der er rospinning i træningssalen, vil alle romaskinerne være optaget fra 10 min. før start.
 Ved rospinning om tirsdagen vil de to motionscykler også være optaget.
 Du er velkommen til at træne i den afdeling, hvor de øvrige maskiner er, men der vil blive spillet høj musik.