Roklubben Viking tilbyder i vintersæsonen holdtræning med ro-spinning.

Opstart forventes at blive start oktober og flere hold starter efter efterårsferien, dvs. fra uge 43, men endelig opstart vil blive annonceret på klubbens hjemmeside, facebook og i rokort.dk
Der er typisk et formiddagshold på en hverdag. Der er også to aftenhold i ugen på hverdage. Det sidste hold er et weekendhold lørdag formiddag.

Alle kan deltage og alle er velkomne – om ikke andet så for at prøve ro-spinning.

Vi glæder os til at se jer.
Jørgen, Jytte, Henrik og Marianne

Vigtig information:
Når der er ro-spinning i træningssalen, vil alle romaskinerne være optaget fra ca. 15 min. før start.
Under afviklingen af ro-spinningen vil der ikke være adgang til øvrige maskiner i ro-spinningsafsnittet.
Du er velkommen til at træne i den afdeling, hvor de øvrige maskiner er, men vær opmærksom på, at der spilles høj musik under afviklingen af ro-spinningen.