Når du vil melde dig ind i roklubben, skal det ske i 2 trin:

Hvis du er ny roer, så skal du oprette din medlemsprofil under Trin 1 her til højre. Herefter skal du gå videre til Trin 2.

Hvis du har været medlem af roklubben, er din medlemsprofil allerede oprettet og du kan starte i Trin 2, hvor du vælger et hold, der passer til din alder, hvorefter du vil blive bedt om at indtaste dine betalingskortoplysninger.

Hvis du tilmelder dit barn, så er det barnets oplysninger vi skal bruge.

Det vil hjælpe os meget, hvis du vil udfylde så mange kontaktoplysninger som muligt. D.v.s. E-mail, mobiltelefonnummer og fastnetnummer. Vi har mulighed for at give oplysning om ændringer på holdet til deltagerne via mail eller sms.

Skift betalingskort
Hvis dit betalingskort (VisaDankort m.fl) udløber, skal du i Medlemslogin fjerne dit gamle betalingskort og sætte det nye betalingskort ind. Du kan se en Conventus vejledning her.

Tilmeld til roning

TRIN 1:  Opret din medlemsprofil i roklubben, hvis du ikke allerede er medlem.

TRIN 2: Vælg dit rohold efter din alder/status nedenfor